Sigtenhorst Technische Service (STS) is dé expert op het gebied van maatwerktoepassingen voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van instrumentarium in ziekenhuizen, tandarts/mondzorgpraktijken, privéklinieken en laboratoria. Wij ontwikkelen en produceren rekken, onderdelen en inzetten op maat voor optimale reiniging, sterilisatie en desinfecteren.

Als rvs maatwerkspecialist ontwikkelt STS ook de complete inrichting voor sterilisatieafdelingen in ziekenhuizen en andere medische instellingen.

Zo leveren wij onder meer spoeltafels, hoog-laagtafels, complete werkeilanden en achterwanden van hoogwaardig rvs in elke gewenste afmeting.

STS is een dynamische onderneming met een team absolute specialisten. Wij staan garant voor uniek maatwerk voor elke situatie. Wij denken tot in de details mee en staan dankzij korte lijnen garant voor snel leverbare oplossingen tegen lage tarieven.

Onze service

Wij staan voor de beste kwaliteit. Mocht onverhoopt toch een mankement optreden, dan staan onze vakbekwame servicemonteurs paraat met pasklare oplossingen.

Mobiele mondzorgpraktijk of CSA

Bij grootscheeps serviceonderhoud, verbouwing of calamiteiten bij tandartspraktijken of CSA’s leveren wij compleet ingerichte mobiele (behandel)units.

Hiermee kunt u uw praktijk /werkzaamheden onverminderd voortzetten. De unit bevat is uitgerust met state-of-the-art medische apparatuur, zoals RO- water, verwarming en airconditioning tevens zijn de machines voorzien van een proces registratie systeem.

Ook hebben we een unit voor de tandarts praktijken met 1 tandarts stoel en een unit met wachtkamer en complete CSA. De unit is uiteraard volledig aan uw wensen aan te passen. Kijk voor meer informatie op www.medical-rent.nl.

sts-bv-iPhone

Voor wie werken wij

Onze mix van maatwerkoplossingen – onderdelen én complete rvs inrichting – maakt STS tot een gerenommeerde partner voor hygiënische inrichting, reinigen, desinfecteren en sterilisatie in de medische sector. Veel ziekenhuizen, mondzorgcentra, privéklinieken en laboratoria profiteren al van onze expertise en kwaliteitsproducten.