sts-bv-Spotlight@2x

RVS maatwerk.

Voor een optimale benutting van ruimte ontwikkelen wij rvs keukens op maat. Robuust, functioneel en voorzien van innovatieve toepassingen voor ziekenhuizen, klinieken en horeca. Onze complete werkeilanden kenmerken zich door groot gebruiksgemak, met onder andere deuren en laden die door aanraking met de knie zijn te openen.

Uniek zijn onze tijdgestuurde ultrasoon werkeilanden voor het efficiënt reinigen, desinfecteren en steriliseren van OK-instrumentarium. Ze bieden de mogelijkheid tot automatische ontgassing, automatisch vullen, automatisch op temperatuur brengen en, na een bepaald aantal charges, automatisch verversen.

Werkblad, vuil

Een roestvrijstalen unit voorzien van een royale spoelbak voor het handmatig voorspoelen van te reinigen instrumenten. Op het blad is een douche met sproeikop, geschikt voor aansluiting op koud en warm water, een spuitpistool voor demi-water en een spuitpistool voor druklucht. Het blad is tevens voorzien van een 15 liter ultrasoon bad (35 KHz), waarvan tijd en vermogen afzonderlijk instelbaar zijn. Optioneel leverbaar met extra reinigings systeem voor interne reiniging.

RVS meubels

Vaste en verrijdbare werktafels, hoog/laag verstelbare tafels: wij vervaardigen ze op maat, voorzien van slimme toepassingen. Onze meubels onderscheiden zich door groot gebruiksgemak, met onder meer deuren en laden die door aanraking met de knie zijn te openen.

RVS afwerking

Voor optimale hygiëne op CSA’s (maar ook bijvoorbeeld in de horeca) ontwikkelen en produceren wij rvs-toepassingen op maat”

  • Beplating om apparatuur
  • Achterwanden
  • Doorgeefluiken

4943

Overzicht dentale sterilisatie.

4937